Wij helpen u om audiologische data te
meten. interpreteren. integreren. presenteren. distribueren.

Wij willen de beste zijn waar het gaat om informatieverwerking binnen de audiologie. Dit doen we door goed te luisteren naar onze klanten en geen enkele concessie te doen aan de kwaliteit van onze software en dienstverlening. Met een combinatie van passie en kennis werken wij elke dag aan onze software.


Zeer ruime ervaring

We maken al ruim twintig jaar software. Tel hierbij op dat wij ook al ruim tien jaar ervaring hebben binnen de audiologische branche. Dit samen maakt ons tot een zeer betrouwbare partner.

Partners

Als expert in de softwareontwikkeling voor het Microsoft platform hebben we de afgelopen jaren een zeer hechte band met hen weten op te bouwen. Ook zijn wij een HIMSA member, waardoor wij uw data kunnen integreren met Noah 4.

Certificeringen

Wij zien het maken van software als een ambacht. Goede technisch inhoudelijke kennis is een must. Daarom zorgen wij dat ons team qua kennis up-to-date blijft en de relevante certificeringen behaald.

Icons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing metus. elit. Quisque rutrum pellentesque imperdiet.

Duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Daarom maken we bewuste keuzes in onder andere digitaliseren, de manier van inkopen en het scheiden van bijvoorbeeld afval.

Maatschappelijk betrokken

Door oog te hebben voor de wereld om ons heen, proberen wij maatschappelijk verantwoord ondernemen echt een gezicht te geven. Wij organiseren jaarlijks een uitdagende programmeercursus voor kinderen en sponsoren meerdere (sport) evenementen voor de jeugd.