Een inspirerende plek om te werken!

Gehuisvest in een prachtig gerestaureerde molen, verscholen in het diepste puntje van de Achterhoek, hebben wij een plek waar wij in alle rust kunnen werken aan onze software.

We vinden het erg belangrijk dat een ieder die bij ons werkt zich fijn voelt en op een goede en rustige manier kan werken. We streven naar een balans tussen werk en privé. Dit houdt in dat we soms met zijn allen een tandje moeten bijzetten, maar dat er onder werktijd soms ook tijd kan zijn voor het gezin. We kunnen immers alleen optimaal presteren wanneer we ons goed voelen! 

Van harte welkom

Of u ons nu bezoekt om een training te volgen of voor een ander overleg... u bent van harte welkom. De koffie staat altijd klaar! En we schenken overigens niet zomaar een kop koffie. We hebben fairtrade koffie, vers gebrand door de meest duurzame koffiebrander van Nederland! Een bedrijf dat toevallig ook nog eens bij ons om de hoek zit.

100% cloud

Ook al hebben we een fantastische werkplek, we vinden dat we op elk moment en op elke plek ter wereld ons werk moeten kunnen doen. We zitten daarom volledig in de cloud. Met een laptop en een internetverbinding kunnen we al onze werkzaamheden doen. Naast dat dit bijzonder praktisch is, is het ook nog eens beter voor het milieu!


Kijk bij ons binnen...

Onze locatie


Kantooruren

  • Maandag - vrijdag
    9:00 tot 17:00 uur
  • Zaterdag en zondag gesloten